Items "Nieuws"

Wij zijn lid van de branchevereniging:
Veras

In en na de bouwvakantie is het tot op heden druk geweest met een flink aantal uiteenlopende werken
Tijdens de bouwvak werd er op enkele lokaties doorgegaan om de lopende werken af te krijgen. En na de bouwvak konden we volop aan de slag op diverse projecten.
Meest in het oog springend was wel de sloop van de molen in Prinsenbeek. Deze molen was ingebouwd in een Albert Heijn supermarkt. De molen werd weggesloopt waarbij de overlast voor het winkelend publiek tot een minimum beperkt werd gehouden.
Kijk hier voor meer informatie en foto's.
Ook was er een flinke klus bij de Ardo te Zundert, zijn we thans bezig met een groot renovatiewerk aan de Hildernisseschool te Rotterdam, zijn we - met intervallen - bezig met het kaalzetten van de voormalige Albert Heijn aan het Speelhuisplein te Breda, zijn we bij Schut te Etten-Leur weer met een fase bezig geweest, verder bij het Tolberg winkelcentrum te Roosendaal etc. etc..
De kleinere werken betroffen vooral kelderrenovaties (sloop t.b.v. vochtwerende voorzieningen) en kleine renovaties of het slopen van aanbouwtjes.

Flits

Onze website nu responsive!

190506 website responsive

'Onder de motorkap' is onze website flink aangepast. Een grote verandering is bijvoorbeeld dat de website nu volledig responsive is, zodat deze ook op kleine(re) schermen goed leesbaar is.
Een uitklapmenu, makkelijke knoppen en extra grote letters zorgen voor een beter gebruiksgemak voor de bezoeker!

Onze partners in kwaliteit: