Items "Diensten"

Wij zijn lid van de branchevereniging:
Veras

Sloopwerken

sloopwerken

Onze 'core-business': het geheel of gedeeltelijk slopen van gebouwen.
Tot onze werkzaamheden behoren ondermeer:

  • het slopen van huizen
  • het slopen van bedrijfspanden
  • het slopen van aanbouwen
  • kaalzetten van panden (strippen)
  • renovatiesloop (vloeren, wanden, plafonds, sparingen etc.)

Op de slooplocatie draait het allemaal om veilig en milieukundig slopen.
Veiligheid voor alles voor zowel het uitvoerend personeel als voor derden. Het milieukundige aspect: geen schade toebrengen aan de omgeving en het milieu. Herbruik van vrijkomende materialen, "duurzaam slopen". Zaken waar Gebr. Snellen BV van begin af aan sterk bij betrokken is.
Vrijkomend sloopmateriaal wordt op de slooplocatie in deelstromen gescheiden en afgevoerd.
Zuivere puin wordt afgevoerd naar de puinbreker en kan dan weer herbruikt worden (korrelmix voor bijvoorbeeld in de wegenbouw), A-hout kan direct naar onze opslag om daar verder behandeld te worden voor de verkoop, B-hout gaat naar de houtbank en kan later herbruikt worden als basisstof voor bijvoorbeeld spaanplaat, papier wordt gerecycled, zo ook metalen, plastic, folie etc. etc.
Een ideale situatie zou zijn om zodoende een eeuwigdurende kringloop van bouwen, slopen, recyclen, bouwen enzovoorts te krijgen, zonder het milieu hier mee te belasten en zo min mogelijk gebruik te maken van grondstoffen.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Flits

Onze website nu responsive!

190506 website responsive

'Onder de motorkap' is onze website flink aangepast. Een grote verandering is bijvoorbeeld dat de website nu volledig responsive is, zodat deze ook op kleine(re) schermen goed leesbaar is.
Een uitklapmenu, makkelijke knoppen en extra grote letters zorgen voor een beter gebruiksgemak voor de bezoeker!

Onze partners in kwaliteit: