Items ""

Wij zijn lid van de branchevereniging:
Veras

<<  Set 1/5  >>

Op het terrein tegenover het vroegere NAC stadion stond op een oppervlak van circa 10.000 m2 de "Hollandsche Gommage Fabriek".
De fabriek stond in een driehoek tussen de Irenestraat (gaat een stukje verder over in de Markendaalseweg), de Balfortstraat en de Vredenburchsingel.
Een flink complex met productiehallen, opslagloodsen en kantoren. Deze fabriek maakte bijvoorbeeld de bekende tassen met Schots ruitje en rubberen onderlaag.
De sloop hebben we uitgevoerd voor HeJa projectontwikkeling.

Krakers

De start van het werk was nogal spectaculair, omdat het complex was bezet door een gigantische hoeveelheid krakers (overigens onrechtmatig, want ze zaten daar in strijd met de zogenaamde 'kraakwet' die we hier in Nederland hebben).
Na de ontruiming van de fabriek hebben we - onder politiebegeleiding - snel hekwerk om het complex heen gezet. Daarna werd begonnen met het 'kraakproof' maken van het geheel. Een flinke operatie die eerste dag.

Projectgegevens
Projectnummer Snellen   000304AS
Opdrachtgever HeJa Projectontwikkeling
Uitvoering 2000
Bebouwd oppervlak 8.000m²

Flits

Onze website nu responsive!

190506 website responsive

'Onder de motorkap' is onze website flink aangepast. Een grote verandering is bijvoorbeeld dat de website nu volledig responsive is, zodat deze ook op kleine(re) schermen goed leesbaar is.
Een uitklapmenu, makkelijke knoppen en extra grote letters zorgen voor een beter gebruiksgemak voor de bezoeker!

Onze partners in kwaliteit: