Items "Projecten"

Wij zijn lid van de branchevereniging:
Veras

<<  Set 1/5  >>

Op het terrein tegenover het vroegere NAC stadion stond op een oppervlak van circa 10.000 m2 de "Hollandsche Gommage Fabriek".
De fabriek stond in een driehoek tussen de Irenestraat (gaat een stukje verder over in de Markendaalseweg), de Balfortstraat en de Vredenburchsingel.
Een flink complex met productiehallen, opslagloodsen en kantoren. Deze fabriek maakte bijvoorbeeld de bekende tassen met Schots ruitje en rubberen onderlaag.
De sloop hebben we uitgevoerd voor HeJa projectontwikkeling.

Krakers

De start van het werk was nogal spectaculair, omdat het complex was bezet door een gigantische hoeveelheid krakers (overigens onrechtmatig, want ze zaten daar in strijd met de zogenaamde 'kraakwet' die we hier in Nederland hebben).
Na de ontruiming van de fabriek hebben we - onder politiebegeleiding - snel hekwerk om het complex heen gezet. Daarna werd begonnen met het 'kraakproof' maken van het geheel. Een flinke operatie die eerste dag.

Projectgegevens
Projectnummer Snellen   000304AS
Opdrachtgever HeJa Projectontwikkeling
Uitvoering 2000
Bebouwd oppervlak 8.000m²

Flits

VCA certificaat weer vernieuwd!

vca certificaat tm 2-6-23

Onlangs hebben we weer met succes een hercertificeringsaudit kunnen afronden, zodat we tot en met 2 juni 2023 voorzien zijn van het VCA certificaat.
Wij zijn VCA gecertificeerd sinds 1999.

Onze partners in kwaliteit: