Items "Projecten"

Wij zijn lid van de branchevereniging:
Veras

Op 17 februari 2011 hebben we de asbesthoudende wand- en (deels) plafondbeplating verwijderd in het peilhuisje van Brabantse Delta, gesitueerd in een mooie omgeving aan het Volkerak in De Heen (gemeente Steenbergen).

De omgeving, de strakblauwe lucht en een temperatuur die eerder doet denken aan midzomer dan aan februari.
Je zou bijna vergeten waarvoor je ook al weer gekomen was...
En toch moesten we aan de slag.

Bereikbaarheid

Lastigste van dit asbestwerk was de bereikbaarheid. Het peilhuisje van Brabantse Delta bevindt zich op een behoorlijk eind lopen van 'de bewoonde wereld'. Met de auto kan men alleen via de Beneden Sasweg vanaf de Heen tot aan de brugwachterswoning komen, of: men moet helemaal omrijden om aan de andere kant van het water (bij de jachthaven) te komen.
We kozen voor het laatste. Dat was in onze ogen de minst slechte van de twee, omdat we dan niet het probleem van de (slechts beperkt bruikbare) voetgangersbrug over het water hadden. Deze brug is slechts te voet of te fiets begaanbaar. En als de brug openstaat en je staat met je asbestspullen aan de verkeerde kant, dan heb je een probleem.
Vanaf de andere zijde konden we vrij op en neer lopen met ons materieel. Via een trap omhoog en een lang voetgangerspad langs de jachthaven en weer vanaf de dijk naar beneden konden we bij het peilhuisje komen.
Zoals gezegd, de bereikbaarheid was een probleem. De sanering zelf echter verliep voorspoedig, en we waren mooi op tijd klaar om de vrijgavemeting nog op dezelfde dag te laten plaatsvinden.

Projectgegevens
projectnummer Snellen:     103790232
opdrachtgever: van Boxtel Schilderwerken
uitvoering: 17 feb 2011
grootte: 38m² wand-/plafondbeplating

 

Vacatures

Wij zoeken naar:

Diverse funties...
Kijk hier voor de vacatures!

Flits

Op onze opslaglocatie aan de Hellegatweg 7a te Rijsbergen vindt u alle voorkomende sloopmaterialen.
Wij zijn daar echter maar beperkt open!
Normaal gesproken zijn we geopend:

Maandag 08:00-16:00
Donderdag 08:00-16:00

Onze partners in kwaliteit: