Projecten

Wij zijn lid van de branchevereniging:
Veras

In augustus 2013 hebben we de molen genaamd 'De Negen Gebroeders' te Prinsenbeek gesloopt. Opdrachtgever was Thes Nederland.
Deze molen (ook wel 'De Hoop' genoemd) is in het verleden volledig in een winkel (nu een Albert Heijn supermarkt) ingebouwd. De laatste jaren begon de molen steeds meer problemen op te leveren, waaronder een aanzienlijk vochtprobleem in de onderliggende supermarkt. Het slopen van de molen lag uiteraard gevoelig, zeker bij de authentieke dorpsbewoners. Ook moest er eerst onderzoek gedaan worden i.v.m. de flora- en faunawet, bijvoorbeeld naar nestelende vogels of de aanwezigheid van vleermuizen.
Toch kregen we net voor de bouwvak van 2013 groen licht om de molen geheel weg te slopen. Op dinsdag 13 augustus, direct na de bouwvak zijn we gestart met voorbereidingen.
Diezelfde avond hebben we na sluitingstijd van de Albert Heijn de kap in zijn geheel afgehesen en afgevoerd. Op woensdagmorgen zijn we dan gestart met het slopen van het metselwerk. Ondanks de voorzieningen die we van tevoren onderaan de molen hadden aangebracht, moesten we toch zeer voorzichtig werken. Zeker om het winkelend publiek niet tot overlast te zijn.
Afgezien van de telescoopkraan van kraanbedrijf Remie (die we enkele keren hebben ingeschakeld voor hijswerk, waaronder dus de kap) en onze 'ienemini-graver' voor het ruimen van het puin, hebben we bijna de gehele molen handmatig gesloopt.
In negen werkdagen, mooi binnen de geplande tijd, was de molen verdwenen, en de slooplocatie opgeruimd en aangeveegd.

2e Hands materialen

Onze locatie voor de tweedehandsmaterialen vindt u aan de Hellegatweg 7a te Rijsbergen.
Telefoon: 076-5961122

Onze openingstijden op deze locatie:

Maandag - Vrijdag; 09:00 - 17:00 

metselstenen

Kijk op onze tweedehandsmaterialen!

Vacatures

Wij zoeken naar:

Diverse funties...
Kijk hier voor de vacatures!