Items "Projecten"

Wij zijn lid van de branchevereniging:
Veras

In augustus 2011 hebben we bij de verpakkingsfabriek aan de Parallelweg te Etten-Leur een oude stoomketel verwijderd.
Door de jaren heen is er al veel gerenoveerd in de fabriek. Zo zijn de productielijnen nu helemaal up to date. Wij hebben destijds ook enkele van de oude productielijnen gedemonteerd. Verder hebben we ook de oude opslagtoren gesloopt, en zijn diverse ruimtes gerenoveerd.
In deze fase echter, werd de ruimte aan de parkeerplaatszijde van de fabriek aangepakt. Naast het slopen van metselwerk en vloeren, moest hier ook de oude stoomketel (gefabriceerd door de firma N.V. Bronswerk in 1962) gesloopt worden.

Geheel naar buiten

We hebben er hier voor gekozen om de ketel in zijn geheel naar buiten te werken. Dit scheelt namelijk een hele hoop arbeid en kostbare tijd. Maar ook de arbo-technische en gezondheidkundige kant is uiteraard zeer belangrijk. Het snijbranden van een dergelijke ketel in de binnensituatie levert namelijk veel schadelijke dampen en letselrisico's op!
Na nauwkeurig opmeten bleek dat de ketel net door de buitendeuren gereden kon worden. Dus zijn alleen de uitstekende appendages losgesneden danwel gedemonteerd.
Met hydraulische hefmiddelen werd de ketel opgekrikt en gereedgemaakt voor transport. Met onze mini-rollers is de ketel voorzichtig en stukje bij beetje naar buiten gereden, alwaar de ketel door de firma Remie op onze vrachtauto is geladen.

Vacatures

Wij zoeken naar een:

Betonboorder / - zager. 
Kijk hier voor de vacature!

Flits

VCA certificaat weer vernieuwd!

vca certificaat tm 2-6-23

Onlangs hebben we weer met succes een hercertificeringsaudit kunnen afronden, zodat we tot en met 2 juni 2023 voorzien zijn van het VCA certificaat.
Wij zijn VCA gecertificeerd sinds 1999.

Onze partners in kwaliteit: