Projecten

Wij zijn lid van de branchevereniging:
Veras

{vsig}projecten/bijz/stoomketel-parallelweg-etten-leur{/vsig}

In augustus 2011 hebben we bij de verpakkingsfabriek aan de Parallelweg te Etten-Leur een oude stoomketel verwijderd.
Door de jaren heen is er al veel gerenoveerd in de fabriek. Zo zijn de productielijnen nu helemaal up to date. Wij hebben destijds ook enkele van de oude productielijnen gedemonteerd. Verder hebben we ook de oude opslagtoren gesloopt, en zijn diverse ruimtes gerenoveerd.
In deze fase echter, werd de ruimte aan de parkeerplaatszijde van de fabriek aangepakt. Naast het slopen van metselwerk en vloeren, moest hier ook de oude stoomketel (gefabriceerd door de firma N.V. Bronswerk in 1962) gesloopt worden.

Geheel naar buiten

We hebben er hier voor gekozen om de ketel in zijn geheel naar buiten te werken. Dit scheelt namelijk een hele hoop arbeid en kostbare tijd. Maar ook de arbo-technische en gezondheidkundige kant is uiteraard zeer belangrijk. Het snijbranden van een dergelijke ketel in de binnensituatie levert namelijk veel schadelijke dampen en letselrisico's op!
Na nauwkeurig opmeten bleek dat de ketel net door de buitendeuren gereden kon worden. Dus zijn alleen de uitstekende appendages losgesneden danwel gedemonteerd.
Met hydraulische hefmiddelen werd de ketel opgekrikt en gereedgemaakt voor transport. Met onze mini-rollers is de ketel voorzichtig en stukje bij beetje naar buiten gereden, alwaar de ketel door de firma Remie op onze vrachtauto is geladen.

2e Hands materialen

Onze locatie voor de tweedehandsmaterialen vindt u aan de Hellegatweg 7a te Rijsbergen.
Telefoon: 076-5961122

Onze openingstijden op deze locatie:

Maandag - Vrijdag; 09:00 - 17:00 

metselstenen

Kijk op onze tweedehandsmaterialen!

Vacatures

Wij zoeken naar:

Diverse funties...
Kijk hier voor de vacatures!