Items "Projecten"

Wij zijn lid van de branchevereniging:
Veras

In deze woning diende een grote doorbraak gemaakt te worden naar de nieuwe aanbouw.

De muur werd eerst met diamant ingezaagd.
Omdat een van de twee spouwmuren van beton was, hebben we hier gebruik gemaakt van een machine om het hakwerk te verrichten, in plaats van dit met handkracht te doen.
We hebben hiervoor onze mini-slooprobot gebruikt. Dit machientje is ideaal voor dergelijke toepassingen. Hij weegt nog geen 400 kg (kan eventueel op een bouwlift, maar kan ook zo in een bestelbus worden gereden). De machine is zeer klein van afmeting dus past overal binnen, werkt op stroom (geen hinderlijke uitlaatgassen) en is geluidsarm. Als er een crusher wordt gebruikt voor het sloopwerk is er vrijwel geen overlast. Dit is vooral ideaal in kantoorpanden of bijvoorbeeld ziekenhuizen e.d.
De mini-slooprobot kan op een werkdag gemakkelijk 3 tot 4 personen met hakgereedschap vervangen. Verder is deze sloopmethode arbo-technisch zeer gunstig.
We passen onze slooprobots dan ook toe waar we maar kunnen!

PROJECTGEVENS
projectnummer Snellen    113790381
opdrachtgever Aann. Ruijsenaars BV
uitvoering 10-11 november 2011

Flits

Onze website nu responsive!

190506 website responsive

'Onder de motorkap' is onze website flink aangepast. Een grote verandering is bijvoorbeeld dat de website nu volledig responsive is, zodat deze ook op kleine(re) schermen goed leesbaar is.
Een uitklapmenu, makkelijke knoppen en extra grote letters zorgen voor een beter gebruiksgemak voor de bezoeker!

Onze partners in kwaliteit: