Snellen blijft werken aan stofbestrijding en ergonomie

bouchardeerstandaard

Een blijvend actueel onderwerp in de sloopwereld: stofbestrijding.
Het blijft voor veel bedrijven een grote zorg om hun werknemers zo min mogelijk aan stofontwikkeling bloot te stellen. Snellen BV is daar veel - zo niet continue - mee bezig.
In samenwerking met onder meer onze brancheorganisatie (VERAS), maar ook met eigen initiatieven werken we hard aan een stofvrije werkomgeving voor onze slopers, voor onze klanten en voor onze omgeving. Indien het nodig is hiervoor aanpassingen aan bestaande machines te doen, dan zullen we dat zeker niet laten. Maar ook voor innovaties deinzen we niet terug.

Een fraai voorbeeld van innovatieve stofbestrijding, met daarnaast een extreme vermindering van de lichamelijke belasting voor de werknemer - mooi meegenomen qua ergonometrie - is de bouchardeerstandaard (zie foto). Dit zelf gefabriceerde apparaat passen we toe in renovaties waar (stuc)plafonds opgeruwd ofwel gebouchardeerd moeten worden. Grote voordelen bij deze toepassing: de man zit niet meer met zijn neus op het werkoppervlak, hoeft veel minder kracht uit te oefenen, er is een eenvoudigere toepassing van stofafzuiging op het apparaat, enzovoorts.

Wij zijn lid van de branchevereniging:
Veras

Flits

Meerdere vacatures!

Ons sloopbedrijf is op zoek naar:

  • Deskundig Asbestverwijderaar
  • Deskundig Toezichthouder Asbestsloop
  • Bediening kleine machines
  • Handslopers

Heb je interesse?
Ga snel naar onze vacature pagina of bel direct 076-5962834

  • Onze partners in kwaliteit: